Press centar

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz našu stranicu.

Također Vam stojimo na raspolaganju za sve potrebne informacije kao i statistiku o trenutnim trendovima iz područja putovanja. Ako Vas zanimaju informacije o prosječnim cijenama hotelskog smještaja u Hrvatskoj i šire, rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja. Na vaša pitanja odgovaramo uz pomoć 120 milijuna korisnika koji svaki mjesec koriste našu web stranicu.

Kontakt

"Ako imate dodatna pitanja u vezi trivaga i želite više informacija o našim uslugama, ne oklijevajte me kontaktirati, rado ću Vam pomoći"

Sven Ladović
Email
sven.ladovic@trivago.com
Odnosi sa javnošću

trivago indeks cijena hotela (tHPI)

trivago indeks cijena hotela (trivago Hotel Price Index) prikazuje prosječne cijene hotelskog smještaja za najpopularnije gradove širom svijeta. tHPI je pouzdan indikator trenutnih prosječnih cijena unutar europskog online hotelskog tržišta: cijene hotelskog smještaja preko 348 online turističkih agencija i hotelskih lanaca oblikuju prosječne cijene hotela za gradove, regije i države širom Europe.

Cijene za standardnu dvokrevetnu sobu su izračunate na osnovi 2 milijuna pretraživanja svaki dan koja se generiraju kroz trivago hotelski pretraživač.

trivago bilježi sve hotelske pretrage koje se vrše mjesečno i na osnovi toga stvara pregled cijena hotelskog smještaja za predstojeći mjesec.